Om mig

Att vara en varelse i en smidig och uthållig kropp är underbart. Att ha ett sinne och en själ som är fria och överlägsna varje annat sinne och själ är fantastiskt. Här uppstår berusande känslor och tankar som hyllar, beundrar och sprider känslan av överlägsenhet, fulländning och av att vara värdefull in i det djupaste av själen. Intensiva lustkänslor kan uppstå och fylla hela väsendet med en lycka så överväldigande att vanliga människor knappt kan förstå den och än mindre sätta sig in i hur det känns.

Tänk att vara en sådan uthållig, smidig varelse med ett överlägset sinne där underbara lustkänslor kan uppstå och växa sig till överväldigande lycka. Skulle inte det vara fantastiskt? Ja, det skulle vara fantastiskt. Jag vet det eftersom jag är denna varelse.

Min kropp och själ är ett, en fantastisk sammansmältning. Den person jag är gör mig fulländad, helt enkelt för att mina tankar och känslor säger det, och eftersom de gör det så måste det vara så.

Jag är aldrig kritisk mot mig själv. Hur skulle jag kunna vara det? Jag har alltså inte negativa tankar om mig själv såsom många andra har om sig själva. Därmed inte sagt att jag inte kan vara ledsen och olycklig, för det kan jag. Jag kan vara mycket, mycket ledsen, förtvivlad och olycklig, men när jag är det så är det inte mig själv det beror på utan på omgivningen.

De flesta andra människor har sociala relationer och avlönade arbeten. Detta är viktigt för de flesta har jag förstått, men för mig är inte detta viktigt. Jag har överhuvudtaget aldrig haft något jobb. Är det inte fantastiskt att vara 30 år och aldrig ha jobbat? Flertalet människor finner sig i och uppskattar att gå till sina arbeten, men jag förstår inte hur de står ut med det dag efter dag. Själv avskyr jag plikter, att lyda under andra och anpassa mig. Uppenbarligen är de flesta människor av naturen slavar. Själv måste jag ju vara någon slags högtstående person, någon som blir försörjd och betjänad av samhället istället för att betjäna samhället. Det är underbart att vara någon som inte är en del av samhället, utan istället stå utanför det. Ja, jag står utanför samhället, jag står högt, högt över det.

Inte heller sociala relationer upptar min tid. Jag tycker de flesta människor är intetsägande och i vuxen ålder har jag överhuvudtaget aldrig haft några vänner och än mindre någon pojkvän. Aldrig heller har jag varit intim med en man. För vem skulle egentligen duga åt någon som jag? Men jag kan bli förälskad. Jag blir det inte lätt eftersom bara ytterst få män attraherar mig. Men när jag väl blir förälskad blir jag det ordentligt. Då betyder ingenting annat något jämfört med förälskelsen och aldrig är mina känslor så starka som då.

Mitt skrivande framöver kommer att handla om allt det som intresserar mig. Flertalet personer som skriver har inte mycket att säga, men jag har oändligt mycket att säga. Jag ska alltså skriva om sådant som intresserar mig samt också om sådant som det är av yttersta vikt att andra människor blir upplysta om, nämligen djuren och deras rätt till hänsyn. Hur djur behandlas i världen, bland annat inom slakteri- respektive djurförsöksverksamheten är den största moraliska orätten i dagens samhälle. Jag kommer att belysa detta, men kommer också skriva om bland annat löpning, sol och bad som är stor del av mina intressen. Naturligtvis kommer jag också att skriva om hur det är att vara någon som jag, så annorlunda andra människor, så överlägsen andra människor!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s