Eliminering av låtsas-männens oönskade handlingar


Det finns sannerligen inte många maskulina män här i världen, som jag tidigare nämnt. Men många män vill gärna se sig som sådana. Några utav dessa män är Roosh V och hans sympatisörer. Roosh V är en amerikansk pick-up artist och författare som är känd för sina kontroversiella texter om bland annat antifeminism. Han är också ledaren av en rörelse som han kallar ”neomasculinity”. Han skriver på en blogg och har också en webbsida som heter Return of Kings. Han har även publicerat 15 böcker där han ger råd till män om hur de bäst förför kvinnor i olika länder världen över. I stora delar av världen har han kritiserats mycket för detta och anklagats för att vara kvinnohatare, sexist och för att förespråka våldtäkt.
Roosh V uppmanar män till att bättra på sig själva vad gäller fysik och stil så att de blir mer maskulina och därmed mer attraktiva i kvinnors ögon. De ska bland annat vara vältränade, ha pengar och vara välklädda. På så sätt får de fler kvinnor på fall, menar Roosh. Han hävdar att män och kvinnor är mycket olika varandra både fysiskt och mentalt, och att det mesta av kvinnors värde ligger i deras fertilitet och skönhet.
I februari 2015 kritiserades Roosh V för ett inlägg på sin blogg som han kallade ”How to stop rape”, och där han föreslog att våldtäkt skulle legaliseras. I detta blogginlägg skrev han att ”om våldtäkt blir lagligt skulle kvinnor skydda sina kroppar på samma sätt som de skyddar sina plånböcker och telefoner.” Om våldtäkt blir lagligt skulle kvinnor inte försätta sig i försvagade tillstånd, som till exempel berusade tillstånd på grund av alkohol och droger där de inte kan försvara sig mot män som de inte känner och som antastar dem, hävdar Roosh, och menar att kvinnor då istället skulle skrika, sparka och protestera mot mannens försök och på så sätt tillkalla uppmärksamhet från människor i omgivningen. Om våldtäkt skulle vara lagligt skulle de slutligen upphöra att ske, påstår Roosh, eftersom kvinnor alltså skulle ”lära” sig att skydda sina kroppar.
Roosh V tycks vara emot feminism och kvinnans frigörelse som han menar endast har lett till att dagens kvinnor i och med sin strävan efter självständighet och oberoende inte längre är familjeorienterade på samma traditionella sätt som förr. De är alltså inte längre lika intresserade av att bilda familj med man och barn. På grund av denna utveckling av kvinnans ställning i samhället så är skönhet och sex det enda den moderna kvinnan har att erbjuda män eftersom de inte längre är omhändertagande hemmafruar som lagar mat och uppfostrar barn, menar Roosh.
Varför ser Roosh och hans gelikar det som att kvinnor ska erbjuda män något överhuvudtaget? Kvinnor står inte i skuld till männen på något sätt. De är vare sig skyldiga till att laga mat, föda och uppfostra barn eller vara vackra och erbjuda männen sexuellt umgänge. Jag skulle då aldrig låta någon halvdan, förslappad man som Roosh V, hans gelikar och de flesta andra män är, besudla min kropp. Som jag tidigare nämnt har jag aldrig på något sätt varit intim med en man, och det har sina förklaringar; de duger helt enkelt inte åt någon som jag. Deras kroppar är ovärdiga min. Men det finns någon vars kropp inte är det. Någon som får andra män att framstå som halvdana, svaga och mycket, mycket omaskulina. Med honom är jag mycket intim. I mina fantasier är jag det och det är underbart. I verkligheten kommer jag aldrig att nöja mig med någon annan än honom, för han är som en gud och det jag lever för. Jag trodde inte ens att det existerade en man som han i denna värld, men det gör det, och det fyller mig med obeskrivlig lycka.
Tillbaka till Roosh V och hans gelikar. Roosh menar att män ska vara snygga, vältränade och välvårdade för att attrahera kvinnor och få dem på fall. Men han lever uppenbarligen inte som han lär, för själv är han ju inte snygg och han ser inte heller ut att vara vältränad att döma av de bilder på honom som finns att se. Han ser snarare vek och förslappad ut, och det är nog antagligen också precis vad han är. Men han är ju inte ensam om att vara det kan han ju trösta sig med; de flesta män är ju det, och särskilt våldtäktsmän och de som sympatiserar med dem. Det har väl aldrig någonsin funnits någon attraktiv, snygg och maskulin våldtäktsman.
Det är ju lite märkligt att Roosh V och hans likasinnade tycker att det är konstigt att den moderna kvinnan idag många gånger föredrar att vara självständig och är karriärsinriktad istället för att vara mer traditionell och familjeorienterad. Det är väl inte förvånande att det blivit och är så i samhället när det knappt längre finns några riktiga män att förälska sig i. De flesta av dagens män är ju mer eller mindre antingen som Roosh V och hans gelikar eller så är de slätstrukna, omaskulina och trista på annat vis, det vill säga de är degiga sillmjölkar med noll maskulinitet och tilldragande manlig auktoritet och brist på manlig ömhet och kärlek till en kvinna.
Beträffande en legalisering av våldtäkt så spelar det ju egentligen inte mig personligen någon roll. Våldtäktsförsök riktade mot mig är något som aldrig kommer vara i närheten av att lyckas, för som jag tidigare nämnt så skulle jag med lätthet springa ifrån de flesta potentiella våldtäktsmän. Men de flesta kvinnor är inte som jag; snabb, uthållig och allmänt överlägsen den vanlige mannen, så för dem vore det fruktansvärt om det blev lagligt med våldtäkt, så som Roosh V och hans sympatisörer verkar tycka att det ska vara. Kvinnor ska ju inte behöva vara rädda för att bli utsatta för våld och bli besudlade av kräk som Roosh V och hans gelikar. Roosh hävdar ju att en legalisering av våldtäkt på sikt skulle göra att våldtäkter inte längre skulle förekomma, och det är ju bra att han vill att våldtäkter ska upphöra att ske, att han faktiskt i grund och botten är mån om kvinnor och vill deras bästa. Men det finns ett effektivare sätt att få våldtäkter att upphöra att ske. Ett mycket mer effektivt sätt. De män som känner ett starkt behov av att på ett intimt sätt vara tillsammans med en kvinna som inte är beredd att gå med på det, och mannen i och med detta känner en överväldigande drift att våldta henne, bör hejda sig och istället gå till en kirurg och få sina manliga könsorgan avlägsnat. Det borde vara ett lätt gjort ingrepp, bara ett enkelt snitt. Och så dyrt borde det inte heller bli, så även potentiella våldtäktsmän som inte är så rika borde också ha råd med detta lilla ingrepp. Ett sådant ingrepp skulle ju innebära att de potentiella våldtäktsmännen inte skulle känna vare sig något behov av att vara intima med en kvinna eller än mindre tvinga sig på någon. De skulle inte behöva brottas med sådana känslor och drifter eftersom deras könsdrift skulle vara strypt och dessutom skulle det vara omöjligt för dem att utföra en våldtäkt. Och då skulle problemet med våldtäkt lösas smidigt. Men man kan faktiskt undra om låtsas-män som Roosh och hans gelikar och andra som inte är främmande för våldtäkt överhuvudtaget har några manligt könsorgan. Kanske är de faktiskt födda utan. Det skulle inte vara förvånande med tanke på att de är så omaskulina på alla andra sätt och vis både fysiskt och mentalt; flertalet är ju mer eller mindre kroppsligt förslappade och slätstrukna till sin karaktär. Eftersom de saknar manlig auktoritet framstår de som neutrala, varken man eller kvinna, utan ett trist mellanting: låtsas-män.
Nej, några maskulina män är de sannerligen inte. För riktiga män behöver inte våldta. De har en maskulin attraktionskraft som kvinnor dras till. Men denna attraktionskraft är mycket sällsynt, och Roosh V och hans gelikar saknar den fullkomligt.

Annonser

En kommentar

  1. Intressant läsning. Det skulle bli ännu bättre om du använde dig av styckeindelning lite mer, det blir för mycket text på en gång.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s