Det lugnande fettet


Många gånger har jag fått höra att jag är mager. Allt för mager för att det ska vara hälsosamt. Allt för mager för att någon man ska tycka att det är attraktivt. Att det skulle vara ohälsosamt att vara så pass smärt och vältränad som jag är stämmer inte. Det är konstaterat att de människor i världen som lever längst, bland annat i de så kallade Blå zonerna, är lätt underviktiga. Beträffande att inte någon man skulle tycka att det är attraktivt med en kropp så smärt som min är ingenting att bekymra sig för. Det räcker ju egentligen att jag vet hur överlägsen min smärta, vältränade kropp är. Vad flertalet män tycker och inte tycker är attraktivt med en kvinnlig kropp går inte att ta på så stort allvar. Det är ju uppenbart att många inte kan se vad som rent fysiskt är attraktivt, vackert och åtråvärt. Varför skulle annars till exempel Cristiano Ronaldo vara otrogen med massor av kvinnor världen över mot sin dåvarande flickvän Irina Shayk, en utav de absolut vackraste kvinnorna i världen? Man kan undra hur det står till i den typen av manshjärna.
Det är inte jag som är för mager. Det är de flesta andra människor som är för tjocka, och i jämförelse med dem är jag i deras ögon naturligtvis mager. Hursomhelst, om nu man tycker att det är oattraktivt med en smärt kropp som min så är det ändå ingenting i jämförelse med hur oattraktiva jag tycker att de flesta manskroppar är, kan jag lova.
Generellt tycks män föredra fylliga, kurviga kvinnor, enligt undersökningar som gjorts. De vill att kvinnan ska ha runda former som de menar tyder på att kvinnan är frisk och fertil. Männen i undersökningen hävdar att mäns kvinnoideal är det som det alltid varit; stora bröst, stor bak, smal midja och långt hår. Utöver detta ska kvinnan vara varm, kärleksfull, mjuk och familjeorienterad. Med andra ord föredrar de flesta män kvinnor med hull på kroppen. Hull består ju mer eller mindre av fett. Och fett ska vara lugnande. Till exempel fet mat sägs ju ha en lugnande inverkan på den som äter den. Förklaringen till att många män föredrar fylliga kvinnor är kanske helt enkelt fettets lugnande inverkan. Många män är kanske så nervösa för att kunna prestera i den intima akten att de kan behöva lugnas. Och då är kanske en fyllig kvinnokropp med mjukt hull lugnande och stärkande för självförtroendet.
Om en fylligare kvinnokropp är lugnande med sina mjuka former så är kanske en fastare kropp som socker, som likt socker i mat stressar upp blodsockret hos den som äter det. En härlig sockerkick. Socker är godare än fett att äta, men flertalet män ska visst föredra salt, fet mat framför söt mat. Om de föredrar fetare, fylligare mat kanske detta går igen i kvinnosmak; det vill säga att de föredrar fylligare kvinnor med stora bröst, som ju består av fett, framför magrare kvinnor som är mer flicklika och söta.
Hur som helst, att vara så smal och smärt som jag är har även här sina fördelar. Om nu män tycker att det är så oattraktivt med magra kvinnor, som så många hävdar att de gör, så behöver jag ju inte bekymra mig för sexuella övergrepp eller våldtäkt. Visserligen hävdas det ibland att våldtäktsmän våldtar vem som helst. Att det hela handlar om makt över offret och har inget med attraktionskraft att göra. Om det nu är så, så skulle hur som helst flertalet män ha stora svårigheter att försöka tvinga sig på mig. Naturligtvis skulle jag springa ifrån de flesta potentiella våldtäktsmän och andra män också för den delen. Men om någon man nu mot all förmodan skulle få tag i mig så skulle han ju ändå inte kunna göra så mycket eftersom han förmodligen inte skulle lyckas bända upp mina starka, vältränade lår. Och som om inte det är nog som försvar så har jag ju mina armbågar. Eftersom jag inte har en massa överflödigt hull på kroppen så är mina armbågar vassa. Likt svärd skulle de skära genom hullet på en trakasserande mans mage. Jag skulle ju faktiskt kunna göra honom en tjänst genom att skära bort det. Enligt dagens forskningsrön ska det ju vara ohälsosamt och farligt med överflödigt fett på magen. Om den potentielle trakasserande mannen har en muskulös mage utan överflödigt hull och jag sticker mina vassa armbågar i den så återstår det att se om mina svärdsliknande armbågar lyckas skära genom hans sköldliknande mage. Men det tror jag nog att de gör, för ben är starkare än muskler.

Annonser

En kommentar

  1. E · februari 22, 2016

    Du ser ju dock rätt tjock ut?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s