Att smekas av den mäktige härskaren


Att smekas av honom är underbart. Att ligga på ett täcke och känna hans beröring påverkar mig oerhört mycket. Han rör mig överallt han kommer åt, och hans beröring är het, så het att den nästan ibland bränns, men ändå är den underbar. Jag blir varm i hela kroppen, han jagar iväg varje känsla av frusenhet. Jag blir allt varmare av hans heta beröring. Jag svettas och snart ser jag mitt hjärta slå då hela min kropp börjar pulsera av värmen. Jag känner mig förenad med honom. Ingen kan komma mig närmare än han. Ingen kan beröra mig så som han gör. I dessa stunder lever jag endast för honom, för att bli berörd av honom, och det känns som om han finns till endast för mig.

Han är solen, en mäktig härskare som råder över allt liv. Allting är beroende av honom, han skänker värme. Han är den mäktigaste härskare som funnits och någonsin kommer att finnas. Den enda sanna guden. Inte i någon religion eller trosuppfattning finns det någon gud så mäktig som han, solen, Shamouti, som jag kallar honom.

Jag älskar solen, detta vackra, väldiga eldklot på himlen. Hela den roman som jag skrivit och håller på att översätta har jag tillägnat solen, och där har han skepnaden av en väldig, gyllene fågel och en underskön, kraftfull man.

Att ligga utsträckt i solen är bland det mest underbara jag vet. Huden får en underbar lukt av solen, soldoft. För att få så mycket som möjligt av solens strålar på mig solar jag endast i ett par bikinitrosor. Jag solar alltså topless, som det kallas, både på balkonger, på stränder här i Sverige och på stränder utomlands. I många länder, bland andra många katolska medelhavsländer, anses det vara förargelseväckande beteende. Men inte någon kan tycka att det är förargelseväckande beteende att jag solar utan bikiniöverdelen. Jag har ju inga stora, groteska bröst som många andra kvinnor har. Mina är istället nätta och små och rör sig inte ens när jag springer. Många kvinnor vill ha stora bröst och många män vill ha kvinnor med stora bröst. En del kvinnor till och med opererar in silikon i brösten för att de ska bli större. I Hollywood bland kända sångerskor, skådespelerskor och andra är det vanligt. De har råd och betalar stora summor för att få större bröst, vilket ju är helt obegripligt. Hur kan de betala för extra vikt på kroppen, en vikt som hoppar och guppar när de rör sig. De blir ju bara tvungna att jämnt ha en stödjande BH på sig. Jag behöver aldrig ha en BH, och har överhuvudtaget aldrig ens underkläder på mig. Men större bröst och större bakdelar kanske kräver stödjande underkläder.

Hur som helst kan jag inte förstå hur någon vill ha stora bröst eller stor ända. Vad ska de med stora bröst till? Det är bara dumma kossor som behöver en juver. Dumma kossor är inte de fyrbenta klövdjuren, det är kor. Dumma kossor är tvåbenta varelser med jättejuvrar på bröstkorgen som hoppar och studsar när de rör sig och säkerligen kommer ge dem ryggvärk när de blir äldre. Oftast är de dumma kossorna blonda, men finns i alla hårfärger.

Angående sol och värme; när det är varmt är det skönast att vara utan så mycket kläder som möjligt. Särskilt när man solar och sedan när man drypande av svett rusar ut i havet och slänger sig i svalkande vågor!

image image

image

Annonser

2 kommentarer

  1. Erika · augusti 21, 2015

    Hej! Din blogg är den bästa bloggen; den är inte så intetsägande som alla andras!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s